Buletin Board

Buletin Board

♥ For More Update Please Like Our Page ^_^ ♥

DMS ONE ♥ by DMS360

Sekarang ni tengah heboh pasal DMS ONE.. Ye la produk ni baru je mendarat awal December 2016 lepas kat stokis2 tau.. DmsOne ni merupakan produk terbaru keluaran DMS 360 yg semestinya menjanjikan kesan dan kualiti yg terbaik.. 

Mcmane rupe dia?? Mcm kat bawah ni lah.. Ni latest packaging yg ohsemmmm n uoollss boleh dapatkan dari ayylaa tau.. ready stock okey ^_^ kompem 100% original.. Ayylaa stokis sah dms.. xlayan yg tiruan2 ni.. Beli yg ori, kompem puas hati..




Ape yg best tentang produk ni?? Kenapa semua heboh nak try DMSONE ni??

Personally ayylaa dh try dah set Dms One ni.. memang terbaikk..!! krim dia terus meresap dlm kulit.. xde nampak berminyak pon tau.. memang selesa sgt2 pakai.. Lagi best dari DMS360.. opppsssss..

Yang membuatkan DmsOne ni hebat kerana ianya dihasilkan dari bahan-bahan semulajadi tau!! Xde bahan KIMIA ye.. So memang selamat!!
DMS ONE ini dibuat dari Extract buah-buahan yang kaya dengan vitamin A dan C.. Ianya bertindak utk mengantikan sel-sel kulit mati kepada sel kulit baru yang lebih anjal dan cerah..



Jom kita tengok bahan-bahan utama yang ada dalam produk ini :

♥ KRIM SIANG / DAY CREAM 
■ Mengandungi protein bijan (sesame protein) yang berupaya mengurangkan kesan yang disebabkan oleh terapi radiasi dan meneutralkan radikal bebas oksigen selain mampu menghalang pertumbuhan jerawat/ jeragat.. Jika disapu pada kulit muka, ia mampu mengurangkan kedutan di muka..
■ Mengandungi titanium dioxide yang berpotensi tinggi utk mengatasi masalah alergi atau sensitif di muka..

 KRIM MALAM / NIGHT CREAM 
■ Krim malam yang sangat bertindak aktif ini mengandungi BEESWAX ataupun LILIN LEBAH @ madu yang kaya dengan Vitamin A.. Ia mampu utk rawatan kulit seperti jerawat secara efektif.. Ia juga membantu utk tetap membuat kulit anda lembap, menggantikan sel kulit mati dan melindungi kulit dari kerosakan sinar matahari.. Kandungan anti bakteria, anti inflamasi dan sifaf antioksidan yg terdapat dalam lilin madu sangat bermanfaat bagi kulit wajah seperti jerawat eczema dan kulit kering..
Pengunaan berterusan mampu mempercepatkan proses pemulihan kulit wajah dgn cepat dan selamat..

♥ COLLAGEN SOAP 
■ Bahan yang terkandung dalam collagen soap iaitu sodium palmitate adalah bahan utama sabun muka dari palm oil.. Bahan ini digunakan kerana mempunyai sifat yang mampu membersihkan, meyingkirkan serta melembutkan kulit wajah.. Ia berasaskan dari minyak inti sawit yang bertindak luar biasa bagi mengekalkan lembutan kulit wajah tanpa bilasan berulang..
■ Mengandungi extract buah-buahan seperti cucumis melo(melon), buah zaitun dan oil fruit yang kaya dengan vitamin A dan C.. Haruman kekal dari sabun ini mengandungi pati buah-buahan yang dapat menyegarkan kulit muka dan menyingkirkan sel kulit mati.. Collagen soap ini sangat sesuai dijadikan sebagai sabun anti jerawat yang melembapkan dan merawat masalah kulit dengan cepat.. Menyingkirkan sel kulit mati tanpa bilasan berulang kali dan menyerap lebih cepat..
■ Mengurangi dan memulihkan masalah pada kulit muka dengan tona wajah yang sekata.. Sesuai untuk semua jenis kulit..





SUPERNOVA DMSONE STEMCELL 24K GOLD
HARGA : RM 1601 box = 10 amp
HARGA : RM 85 , half box = 5 amp
* FREE POSTAGE
* FREE gift

Rasailah kehebatan DmsOne Stemcell 24k Gold :
 Bio nano emas 24K memulihkan lapisan kulit paling dalam 
 Merawat kulit ketika tidur
 Meningkatkan penghasilan kolagen terutama ketika anda tidur
♥ Memulihkan kulit daripada garisan dan kedutan
♥ Meningkatkan sel-sel baharu kulit wajah

Cara pemakaian :

1. Cuci muka dengan sabun DmsOne
2. Lap muka sehingga kering
3. Sapukan serum keseluruhan muka hingga meresap kedalam kulit
(sebelum night cream)
**1 amp untuk 3/7 kali penggunaan.. bergantung kepada cara sapuan..



DMSONE 100% BERASASKAN AIR, MESRA WUDUK, MERESAP KE DALAM LAPISAN KULIT & TANPA BAHAN KIMIA TERLARANG !!!!


 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

yg bawah ni masa packaging lama.. tiada pengeluaran lagi dh kotak ni..

 
 
 
 

Gold version DMSONE melambangkan KEMEWAHAN & KEUNGGULAN.. setanding dengan HASILNYA.. KONSISTEN >> 3HARI PERUBAHAN POSITIF.. 7 HARI PASTI BERSERI SERI TANPA BATASAN..

Dah tgokkan semua testimoni glowing mowing cantik tanpa bedak gitu.. pakai DMS One pastu pkai foundation2 dms.. memg letopppsss tau..

Sesuai untuk semua jenis masalah kulit wajah..
Bertukarlah segera kepada DMS ONE..
Formula terhebat telah dibawa khas dari Pengasas kami yang cukup hebat.. Harga juga mampu milik uooollsss..


SET ASAS DMS ONE 
(sekarang stock packaging baru seperti gambar di atas skali, bukan yg ni)
HARGA : RM 150
* FREE POSTAGE
* FREE gift

Set Asas DmsOne Terdiri Daripada :
 1 Day Cream (untuk Siang)
 1 Night  Cream (untuk Malam)
 1 Bar Collagen Soap




SET ASAS DMS ONE + DMS ONE STEMCELL GOLD
HARGA : RM 310
* FREE POSTAGE
* FREE gift

Set Ini Terdiri Daripada :
 1 Day Cream (untuk Siang)
 1 Night  Cream (untuk Malam)
 1 Bar Collagen Soap
 1 box DmsOne Stemcell Gold (10amp)


Jom kita layan lagi testimoni2 pengguna DMS ONE ni.. Memang cun2 tau..

 
 

 
 
 

Need consultation?? cepat2 whatsapp ayylaa ye di 0178474478
Agen sah DMSONE.. nanti ayylaa bantu mana yg sesuai utk korang.. muahhh cikeddd.. hihi..



♥ ♥ 

100% ORIGINAL
KAMI DI AYYLAA'S BEAUTY HOUSE ANTARA AGEN YANG SAH

BANDINGKAN HARGA KAMI !!

PENGHANTARAN :
Kami menggunakan POSLAJU..
Setiap item yang dihantar kepada pelanggan akan sampai dalam tempoh 1-3 HARI BEKERJA..
No rujukan item (Tracking Number) akan diberi selepas pengeposan dilakukan..


♥ ♥

Follow & Like our Facebook Page :

Instagram :
@shafi3za 

Any Inquiry/Order :
✿ sms/whatsapp 017 847 4478 ayylaa
 ✿ email cikayylaa@gmail.com
✿ click button di bawah
 Thank You. Please Come Again. 
✿ Harga SALE & PROMOSI terkini : KLIK SINI 

No comments:

I ♥ Cats

Cats L♥ver